A avut loc prima Adunare generală a Consiliului Județean al Elevilor Galați
Foto: Daniela Andreea

A avut loc prima Adunare generală a Consiliului Județean al Elevilor Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Pe data de 22 septembrie 2022 a avut loc prima Adunare generală din anul acesta școlar a Consiliului Județean al Elevilor Galați. Ședința plenară s-a desfășurat la sediul Primăriei Galați și au fost discutate problemele şi situațiile cu care s-au confruntat elevii.
Ordinea de zi a început cu validarea rapoartelor de activitate ale vicepreședintelui Timotei Istrate, în prezent președinte interimar și a directorului de PR, Patricia Dimache. Ședința a continuat cu metodologia de organizare și desfășurare a alegerilor din CȘE-uri și CA-uri.
Ultimele puncte pe ordinea de zi au fost Regulamentul Intern al Consiliului Național al Elevilor cu privire la modificările pe care acesta l-a suferit, respectiv punctul "Diverse", în care reprezentanții elevilor au ridicat problemele cu care s-au confruntat în ultimul timp și au pus întrebări despre alegeri.
În prezent, Biroul Executiv este format din președintele interimar, Timotei Istrate, secretarul executiv interimar, Allen Mihai Mustafa, și vicepreședintele interimar, Mihai Adrian Bârlădeanu.
"Prin intermediul ședinței plenare de astăzi, Consiliul Județean al Elevilor Galați a realizat o radiografie asupra modificărilor apărute la nivelul structurilor școlare de la începutul vacanței de vară pană în prezent, informaţii pe care le vom folosi pentru a stabili directivele de orientare pentru următoarea perioadă.
Ne bucurăm că alături de Adunarea generală, am reușit să dezbatem propuneri care vor servi îmbunătățirii mișcării de reprezentare gălățene”, a declarat președintele interimar Timotei Istrate.
Citit 1029 ori Ultima modificare Duminică, 25 Septembrie 2022 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.