„Recenzia de Aur” pentru un restaurant din Galați

„Recenzia de Aur” pentru un restaurant din Galați
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, celebrată pe 27 septembrie, Google a anunțat noii câștigători ai proiectului ”Recenzia de Aur” și a premiat cele mai promițătoare afaceri de pe Google Maps, care aparțin domeniului HoReCa, în România, conform startupcafe.ro.

Astfel, la ediția din 2022 au obținut „Recenzia de Aur” 24 de companii din toată țara care au înregistrat pe Google Maps cele mai multe aprecieri din partea clienților, în ultimele 100 de zile. Este vorba despre afaceri din trei domenii de activitate: restaurante, hoteluri și cafenele. Toate cele 24 de businessuri sunt din cele opt regiuni de dezvoltare ale României. 

Au fost selectate afacerile din domeniul HoReCa cu un profil verificat și actualizat cu toate detaliile în Google Profilul Companiei, unde au publicat actualizări constante, afacerile care au avut cel puțin 100 de recenzii pe Google Maps și un rating de minimum 4,5 stele, printre care și restaurantul gălățean Stage – Nice Dining.

Citit 13438 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2022 20:03

1 comentariu

 • postat de carmen
  Miercuri, 28 Septembrie 2022 13:20
  195.32.91.***
  pe cartofi prajiti ?nici fotografia nu te indeamna sa manaci ...e cam palida rosia si ametitele de frunze nu mai zic ...a cam stat in soare farfurica pana sa ii faca o poza ....pe unde te duci aceasi ciorba facuta cu delicat si cartoafi prajiti ....nimic deosebit aaa si celebra ciorba de burta care pe unde e buna pe la unele restaurante e umbra de ciorba ...k la noi ...
  4
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.