Lovit pe trecere, a ajuns la Urgenţe după două ore

Lovit pe trecere, a ajuns la Urgenţe după două ore
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un eveniment rutier aparent banal, soldat cu rănirea unui pieton, a avut urmări neașteptate pentru bărbatul lovit, dar și pentru șoferul care a crezut că incidentul nu a avut consecințe serioase.

Accidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Traian Vuia, pietonul, un bărbat de 64 de ani, fiind acroșat, în timp ce traversa, de o mașină condusă de un bărbat de 74 de ani. La o primă vedere, impactul nu ar fi avut urmări serioase pentru pieton, motiv pentru care șoferul nu a dat importanță și a plecat mai departe.

ici pietonul nu a găsit de cuviință să anunțe poliția sau salvarea, însă două ore mai târziu s-a dus singur la Spitalul de Urgență, susținând că se simte rău din cauză că a fost lovit de o mașină. Omul a fost internat pentru investigații și tratament. Cadrele medicale au fost cele care au anunțat poliția, agenții de la Circulație identificându-l pe conducătorul auto, pe care îl cercetează acum pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citit 2548 ori Ultima modificare Joi, 29 Septembrie 2022 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.