30 de posturi de director şi director-adjunct au rămas neocupate în şcolile gălăţene

30 de posturi de director şi director-adjunct au rămas neocupate în şcolile gălăţene
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nici măcar după a treia sesiune de concurs, nu s-au ocupat în întregime posturile de director şi director-adjunct din şcolile gălăţene. Au rămas în continuare vacante 22 de funcții de director și opt de director-adjunct, care vor fi ocupate prin detașare în interesul învățământului, până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de 31 august 2023.

În ședința Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Galați din 4 octombrie, au fost validate rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director-adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat sesiunea iunie-octombrie 2022. Concursul s-a derulat în perioada 27 iunie - 4 octombrie, la nivelul județului Galați fiind vacante 38 de funcții de director și 18 funcții de director-adjunct. Pentru ocuparea acestora, s-au depus 62 de dosare, dintre care două nu au fost validate.

La proba scrisă a concursului s-au prezentat 53 de candidați, iar şapte au fost absenți. Dintre cei care care au finalizat proba, 34 au obținut note egale sau mai mari de 7,00 și au putut participa la etapa următoare, proba de interviu. În vederea susținerii interviului, s-au depus opțiuni pentru 33 de unități de învățământ.

În urma susținerii probei de interviu, a calculării notei finale și a ierarhizării candidaților admiși, au fost declarați reușiți 26 dintre aceștia. Prin urmare, după această sesiune, la nivelul județului Galați, 16 funcții de director și 10 de director-adjunct vor fi ocupate prin concurs, pentru o perioadă de patru ani, începând cu data de 5 octombrie 2022.

Citit 917 ori Ultima modificare Joi, 06 Octombrie 2022 12:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.