Femeie lovită pe trecerea de pietoni

Femeie lovită pe trecerea de pietoni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O femeie din Bârlad a ajuns la spitalul din localitate în stare gravă, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni din oraș de un șofer din Galați. În urma impactului, victima a suferit multiple traumatisme și a fost internată la Secția de Chirurgie a unității spitalicești. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului. Inițial, oamenii legii au făcut testele pentru alcool și au constatat că nici victima și nici conducătorul auto nu consumaseră băuturi alcoolice.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, când o femeie de 50 de ani, care traversa regulamentar pe zebră, a fost lovită de o dubă, condusă de un șofer din Corod, județul Galați. Șoferul, în vârstă de 34 de ani, a accidentat-o destul de grav pe femeie, aceasta fiind ajutată de câţiva militari, până la sosirea cadrelor medicale de la Ambulanța Bârlad.

"La Compartimentul de Primiri Urgențe s-a prezentat o pacientă, în vârstă de 50 de ani, victimă a unui accident rutier. Starea pacientei este stabilă, diagnosticul fiind policontuzii din accident rutier. După explorările radiologice și examenul de specialitate, pacienta a fost internată pentru tratamentul chirurgical al unei plăgi la nivelul scalpului", a declarat, pentru Vocea Bârladului, Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean.

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Citit 421 ori Ultima modificare Vineri, 07 Octombrie 2022 07:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.