Doi cultivatori de canabis din Galați au fost arestați. Aveau plantații în curte și în beci

Doi cultivatori de canabis din Galați au fost arestați. Aveau plantații în curte și în beci
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Două dintre cel patru persoane vizate de acuzațiile de trafic de droguri se risc, perchezițonate miercuri, 5 octombrie, au ajuns în arest după ce anchetatorii le-au găsit la domicilii culturi de plante cu efect stupefiant. Este vorba de doi bărbați din comunele Scânteiești și Vânători, despre care polițiștii Antidrog spun că dezvoltaseră afaceri cu canabis pe care îl produceau în gospodăriile proprii. Astfel, la una dintre locațiile verificate, oamenii legii au găsit o seră amenajată în curtea casei, din care au ridicat 147 de ramuri, 14 tulpini fără rădăcină și două plante întregi, precum și circa trei kilograme de muguri, toate aflate în diferite stadii de preparare în vederea vânzării.

La o altă locație, polițiștii au găsit în subsolul unui imobil o cultură de canabis cu plante aflate în stadiu incipient de dezvoltare.

Zece mandate de aducere la sediul DIICOT Galați au fost puse în aplicare, în urma audierilor, procurorii hotărând să-i rețină pe cei doi suspecți în casele cărora au fost găsite culturile. Paul Mihăiță Diaconu și Petrișor Oancea au primit mandate de arestare preventivă din partea Tribunalului Galați, urmând să-și petreacă următoarele 30 de zile în arestul Poliției. Decizia a fost însă atacată, contestația urmând a fi pusă în discuție de Curtea de Apel Galați. 

Citit 2098 ori Ultima modificare Vineri, 07 Octombrie 2022 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.