Lumini aprinse pentru Festivalul de Comedie
Foto: Anca Melinte

Lumini aprinse pentru Festivalul de Comedie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

„Nu-i cam devreme pentru lumini aprinse?”, ne-au întrebat gălățenii care ne-au sesizat că, în ultimele două zile, în jurul orei 17,50, iluminatul public funcționa pe strada Domnească, din zona Teatrului Dramatic și până în fața fostului Grand Hotel. În contextul în care se vorbește despre costurile mari și despre reducerea consumurilor de energie electrică și nu numai, am întrebat Primăria municipiului Galați care sunt motivele care justifică aprinderea iluminatului public pe timpul zilei.

„Este vorba despre o situație temporară privind asigurarea iluminatului arhitectural necesar clădirii Teatrului Dramatic, mai devreme decât în mod obișnuit, întrucât în aceste zile are loc Festivalul Național de Comedie. Din punct de vedere tehnic, nu se poate realiza o separare în cadrul sistemului public în zona ce cuprinde clădirea teatrului. Dar, la încheierea Festivalului, se va reveni la situația obișnuită”, ne-a transmis, la solicitarea noastră, Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați.

Considerăm că un eveniment de importanța Festivalului Național de Comedie merită cu prisosință să fie promovat fie și prin aprinderea luminilor mai devreme decât ar fi necesar...

Citit 885 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2022 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.