''Târg de cariere" pentru studenţii gălăţeni

''Târg de cariere" pentru studenţii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe 28 octombrie 2022, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră de la Universitatea "Dunărea de Jos"din Galaţi va organiza "Târgul de cariere", manifestare destinată studenților şi absolvenților instituţiei de învăţământ superior. Evenimentul își propune să le ofere studenților și absolvenților universităţii oportunități variate de informare și dezvoltare profesională, în vederea creșterii ratei de angajabilitate pe piața muncii.

Manifestarea se va desfășura în holul central al universității, la eveniment anunţându-şi prezenţa aproximativ 30 de firme, companii și instituții, ce vor oferi stagii de practică, internshipuri, joburi part-time sau full-time, precum și informații de interes pentru participanți.

"Târgul de cariere" este organizat pentru a aduce împreună studenți, absolvenți și angajatori din diverse domenii de activitate. Oferind oportunitatea de a face schimb de experiență, târgul le va permite studenţilor să poarte discuţii cu reprezentanți ai firmelor despre tendințele actuale de pe piața muncii, astfel încât interacțiunea să ofere soluții și beneficii pentru ambele părți.

Citit 659 ori Ultima modificare Vineri, 14 Octombrie 2022 08:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.