Finalizarea centurii Tecuciului, amânată pentru decembrie?

Finalizarea centurii Tecuciului, amânată pentru decembrie?
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

„Termen de finalizare - estimat decembrie 2022”, scrie în cel mai nou document privind „Stadiul proiectelor de infrastructură, publicat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la rubrica dedicată Variantei de ocolire Tecuci. Documentul este valabil pentru luna septembrie şi trebuie amintit că în „situaţia” publicată pentru luna august termenul de finalizare estimat era în septembrie 2022.

Privind lucrurile optimist, putem spera că mult a fost, puţin a mai rămas. Şi asta pentru că, în ediţia de marţi a ziarului nostru, termenul avansat de primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, era 14 noiembrie 2022.

Vineri, 14 octombrie 2022, într-o postare pe pagina sa publică de Facebook, edilul-şef anunţa că lucrările la centură sunt aproape de finalizare: „A mai rămas foarte puțin și vom putea circula pe Centura orașului. Săptămâna viitoare va începe efectiv turnarea asfaltului, ultima operațiune înainte de deschidere. M-am asigurat că lucrurile merg în direcția dorită, într-o vizită scurtă pe șantier, și pot să vă spun că sunt mulțumit de felul în care s-a avansat. Centura este un obiectiv îndelung așteptat și mă bucur că se află în faza de finalizare”.

Citit 1490 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2022 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.