Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Vom avea în continuare o toamnă cu temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, conform prognozei pentru următoarele patru săptămâni, perioada 17 octombrie - 14 noiembrie, emisă, marţi, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În săptămâna 17 - 24 octombrie, potrivit meteorologilor, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice în regiunile vestice, nordice și centrale, dar mai ales la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

În săptămâna 24 - 31 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice, notează ANM.

În săptămâna 31 octombrie - 7 noiembrie, temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 7 - 14 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, precizează meteorologii.

Citit 1262 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Octombrie 2022 12:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.