Rott își caută stăpân, după ce a fost abandonat

Rott își caută stăpân, după ce a fost abandonat
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un câine rotweiller, tânăr, își caută un cămin nou, după ce a fost abandonat de cel care i-a fost stăpân. Rott este un câine din rasa rotweiller, care a ajuns în Adăpostul ”Help Lăbuș” după ce a fost găsit abandonat în câmp, legat de gât cu un lanț foarte gros. Descoperirea a fost făcută în urmă cu o lună de zile, de niște muncitori care își desfășoară activitatea la sondele din zona Schela. Oamenii au anunțat polițiștii, care l-au predat celor de la Adăpostul ”Help Lăbuș”.

”Rott era foarte slab când a ajuns la noi. Câinele are stăpân, care, din motive greu de înțeles, l-a abandonat. L-am îngrijit, l-am pus pe picioare și acum este pregătit să își cunoască noua familie. Este un câine tânăr, de talie mare, sănătos, care are nevoie de libertate, mișcare și dragostea unei familii. Locul lui nu este într-un adăpost, vă rugăm adoptați-l”, şi-a încheiat pledoaria reprezentanta adăpostului.

Cel care dorește să devină stăpânul lui Rott trebuie să știe că va fi necesar să semneze un contract de adopție și, după o perioadă de probă, va deveni practic stăpânul de drept al câinelui. Oamenii legii din cadrul departamentului Poliției animalelor fac cercetări pentru identificarea persoanei care l-a abandonat și tragerea ei la răspundere.

Citit 781 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2022 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.