UPDATE. Femeia a fost găsită

UPDATE. Femeia a fost găsită
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE. Bătrâna dispărută ieri a fost găsită în cursul nopții trecute, în jurul orei 22,00, pe bulevardul Marea Unire, din municipiul Galați. A fost condusă la sediul Secției 2 Poliție iar, ulterior a fost preluată de fiica acesteia.

Pe perioada lipsei de la domiciliu nu a fost victima vreunei infracțiuni, a anunțat Poliția Galați.


Femeie de 87 de ani dispărută * O femeie de 87 ani, bolnavă de Alzheimer, care a plecat astăzi, în cursul dimineții de la domiciliul său situat pe strada Fagului, blocul 9F, din municipiul Galați, nu a mai revenit.

Polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați de către familia persoanei, despre faptul că, în cursul dimineții, Niculina Matei, a plecat de la domiciliu, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime - 1,60 metri, greutate - aproximativ 45 de kg, păr alb, ochi verzi.

La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o fustă de culoare albastră, o bluză bej, pantofi negri și pe cap purta un batic închis la culoare.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea acesteia, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citit 4124 ori Ultima modificare Marți, 25 Octombrie 2022 08:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.