Cine sunt campioanele naţionale la paintball (FOTO și VIDEO)

Cine sunt campioanele naţionale la paintball (FOTO și VIDEO)
Toţi participanţii la eveniment l-au considerat o reuşită
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Campionatul Național de paintball a avut loc pe 22 octombrie în Barboși, la sediul central al Siege Paintball Galați. Acolo iubitorii de paintball au putut urmări meciurile, şi-au încurajat favoriţii şi, la finalul evenimentului, au putut face poze cu echipele lor preferate, atmosfera fiind una prietenoasă și plină de distracție.

Prima etapă a evenimentului a început de la ora 9,00 și a ținut până la ora 13,00, urmând pauza de masă, atât pentru voluntarii veniți să ajute şi pentru spectatori, cât și pentru echipe. După pauza de masă, echipele au revenit pe teren până la ora 18,30, când a fost ultimul meci. Apoi au avut loc festivitatea de premiere și tombola, cei înscriși având de ales între un voucher la Terra Clinique și un voucher la Infinity. După eveniment, doritorii au mai putut rămâne, până la ora 00,00, pentru a petrece la after party-ul organizat de Siege Paintball Galați.

Echipele care s-au înscris în competiţie au fost atât din România, cât și din Republica Moldova (membrii acestora având, potrivit organizatorilor, şi cetăţenie română), ierarhia fiind stabilită prin punctele acumulate de cele 11 echipe participante. Echipele gălăţene participante au fost „The dogs”, „Ravens” și „Siege 1”. 

Locul 1 a fost ocupat de către "Crippletime" (Bucureşti), locul 2 de către "Atac black" (Piatra Neamţ) și locul 3 de către echipa "Overtime" (Bucureşti).

„Echipele vin din toată România, cât și din Republica Moldova, ne bucurăm că am putut organiza finala în orașul nostru. Nu am fi putut organiza tot ce avem aici fără sponsorii noștri, cum ar fi Hell, care ne-au asigurat pachetele pentru hidratarea jucătorilor și cei de la "Full House", care au asigurat mâncarea și în special fără sprijinul Primăriei Galați. Ne bucurăm să vedem că oamenii sunt pasionați de sportul acesta, muncim foarte mult pentru a aduce paintball-ul în Galați și, nu în ultimul rând, să aducem adevărata valoare a sportului acesta în România. Paintball-ul este un sport bazat pe strategie, tactică și nu în ultimul rând este un sport de echipă”, ne-a spus Silviu-Ionuț Jiglău, președintele Clubului Paintball Galați și proprietarul Siege Paintball.

Au mai fost prezenți voluntarii de la SRAU Galați, pentru a acorda ajutor medical la nevoie, precum şi echipa de voluntari ai Siege Paintball Galați, din care au făcut parte elevi de la C.N. "Alexandru Ioan Cuza",  cât și din alte licee și școli generale din Galați, toţi ajutând la organizarea evenimentului, întreținerea și curățarea terenului de joc etc.

Pentru persoanele care sunt pasionate de paintball sau vor să încerce împreună cu prietenii o astfel de experiență, este important de ştiut că trebuie să facă programare cu o zi înainte pentru a închiria terenul, prețurile fiind diferite în funcție de numărul de bile pe care le dorește fiecare persoană, de la 45 la 150 de lei. Programările se fac în intervalele orare 8,00-12,00, 12,00-16,00 și 16,00-20,00.

Citit 945 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2022 23:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.