Târg de joburi pentru studenți și absolvenți

Târg de joburi pentru studenți și absolvenți
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității "Dunărea de Jos" din Galați organizează, pe 28 octombrie, Târgul de joburi pentru studenți și absolvenți. Evenimentul se va desfășura în holul central al Universității, între orele 10,00 și 16,00, iar la el vor participa aproximativ 30 de firme, companii și instituții ce vor prezenta oferte de stagii de practică, internshipuri, joburi part-time sau full-time, precum și alte informații de interes pentru participanți.

Printre companiile care au anunțat că vor fi prezente la Târgul de joburi de la universitate se numără Affidea, Yazaki, Engie, E-On, Orange, IV Future, Vega Hotels, Thecon, Aldahra, Nenos Software, Lacon, ING Bank, Donalam, BCR, Artesana, Data Mondial, Arabesque, Digi, Invictus, Decathlon etc.

Târgul de joburi își propune crearea unui cadru interactiv menit să le ofere studenților și absolvenților universității oportunități variate de informare și dezvoltare profesională, în vederea creșterii ratei de angajabilitate pe piața muncii, conform organizatorilor.

Citit 1525 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2022 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.