Şapte ani de la tragedia din Clubul „Colectiv”

Şapte ani de la tragedia din Clubul „Colectiv”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Duminică, 30 Octombrie 2022, începând cu ora 18,00, pe esplanda din faţa Prefecturii Galați, va avea loc un eveniment comemorativ religios în memoria tinerilor care au pierit în Clubul "Colectiv" din Capitală, în seara zilei de 30 octombrie 2015 ori în perioada următoare, din cauza rănilor suferite.

”Anul acesta se împlinesc șapte ani de la tragicul eveniment, și vom organiza o slujbă de pomenire pentru cei adormiți, printre care și cei trei tineri din Eparhia Dunării de Jos, Valentina Florea (Galați) , Loredana Dărescu și Petru Andrei Bucă (Brăila). La comemorare vor participa foști colegi ai tinerei Valentina Florea de la Colegiul Național ”Vasile Alecsandri” din Galați, dar și alți credincioși care vor participa la slujbă.

Vă așteptăm cu flori, coroane, jerbe, lumânări, fotografii cu tinerii din Clubul Colectiv sau cu cei trei cu tineri din Eparhia Dunării de Jos. Dumnezeu să îi odihnească cu sfinții în Împărăția Sa ! Veșnica lor pomenire!”, ne-a declarat George Alin Radu, organizatorul evenimentului.

 

Citit 1041 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.