UPDATE. Elon Musk ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere de Halloween

UPDATE. Elon Musk ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere de Halloween
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, a unora dintre cei mai bogați oameni ai lumii, au participat inclusiv Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, scrie Presshub.

Însă Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, au confirmat, pentru publicația „Libertatea”, două surse concordante din arme diferite ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), instituții care ar fi trebuit să cunoască intrarea unor cetățeni americani în țară.


 

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, dar și alte celebrități, precum Angelina Jolie, ar urma să participe la o petrecere de Halloween la castelul Bran, scrie Presshub.ro, citând BizBrasov. Magnatul american Peter Thiel s-ar afla deja la București, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen.

Printre participanți s-ar mai afla Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), dar și o serie de vedete din lumea artistică.

Potrivit surselor "Gândul", și-au anunțat prezenţa peste 200 de oameni importanți la acest eveniment, care devine, probabil, cel mai important de acest tip, din România

Citit 1289 ori Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2022 12:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.