Căţeluşă salvată din mlaştină de pompierii gălăţeni

Căţeluşă salvată din mlaştină de pompierii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Bora Bora este numele pe care l-a primit o căţeluşă salvată de pompierii gălăţeni şi de medicul veterinar Bogdan Lupu, în urma unui apel primit de Asociaţia Help Lăbuş. Implicarea tuturor a făcut ca Bora Bora să se afle acum în adăpostul Lăbuş.

După cum aflăm dintr-o postare pe Facebook, totul a pornit de la un apel primit pe înserate de reprezentanţii Help Lăbuş, de la un domn: „în zona Bora Bora, un câine se chinuie să iasă dintr-o mlaştina. Era căzut de pe la ora 15, deci avea patru ore de chin. Deja era epuizat de atâta luptă pentru supravieţuire. I-am recomandat repede să sune la 112 şi în cel mai scurt timp, un echipaj de pompieri a reuşit să-l scoată.

Era hipotermic, fără vlagă. Dr. Bogdan Lupu ne-a răspuns apelului de a-l ajuta şi iată că, după trei ore de îmbăiat, uscat, perfuzii şi alte tratamente, Bora Bora prinde din nou viaţă.

Mulţumim mult ISU Galaţi, o echipă de oameni buni a salvat o viaţă de câine orfan.

Bora Bora eşti cu noi de acum, să sperăm că începi partea frumoasă a vieţii tale, în adăpostul Lăbuş”, spun reprezentanţii asociaţiei.

Help Lăbuş a achitat costurile medicale de 400 de lei, dar îi roagă pe iubitorii de animale să ajute şi ei https://www.help-labus.ro/doneaza/.

Citit 1990 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Octombrie 2022 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.