Un șofer lipsit de experiență a intrat cu mașina în copac

Un șofer lipsit de experiență a intrat cu mașina în copac
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un tânăr de 18 ani din județul Galați și-a făcut un debut mai puțin fericit în ale șoferiei după ce a provocat un accident rutier a cărui unică victimă a fost el însuși. Aflat de scurt timp în posesia carnetului de conducere, băiatul s-a urcat la volan și a plecat la drum, prin Tecuci. Pe o stradă a pierdut însă controlul volanului și neputând să redreseze mașina la timp, a intrat direct într-un copac de pe partea stângă a direcției de mers, dar și într-un contuar electric, amplasat alături. Impactul nu a rămas fără urmări, chiar dacă, pe moment, tânărul șofer a ales să plece de la fața locului, fără a spune nimănui. Câteva ore mai târziu s-a simțit rău, pentru că lovitura cu copacul i-a produs câteva leziuni, și s-a dus singur la spital, unde a povestit ce i s-a întâmplat. Medicii au anunțat poliția, agenții constatând că sunt în fața unui caz de vătămare corporală din culpă, motiv pentru care au deschis un dosar penal în scopul lămuririi situației. 

Citit 1282 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2022 12:56

2 comentarii

 • postat de rosca
  Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022 06:47
  5.13.223.***
  Tineretul de azi,ii intra pe o ureche ii iese pe ceallta,la 18 ani parintii trebuiau sa l indrume spre altceva,Sper ca a avut merite deosebite,nu se apucase si de droguri.
  1
  0
  Raportează
 • postat de S-a pierdut, șocat fiind de grozăvie
  Vineri, 04 Noiembrie 2022 12:35
  109.166.129.***
  Bine, bine, dar instructorul nu l-a învățat să anunțe telefonic, orice accident cu pagube serioase ? Acum, poate fi încadrat și la părăsirea locului accidentului, dar vorba aia, omul din experiență învață. Ei, sper să fie încadrat la avertisment, debusolat, dezorientat, începător fiind. Și așa are pagubă, mașină de reparat, reparații la contor și sperietură. Mai ia câteva ore de condus pe traseu pentru îndemânare în condus și trece.
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.