Află mai multe despre fericirea în cuplu, astăzi, la Galaţi

Află mai multe despre fericirea în cuplu, astăzi, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Diana Lucachi, instructor de tantra în cadrul Federației Internaționale de Yoga și Meditație, Atman, invită persoanele interesate, astăzi, 5 noiembrie, de la ora 15,30, la workshopul intitulat  “FERICIREA ÎN CUPLU – 3 chei fundamentale tantrice pentru o relație de cuplu profundă, stabilă și împlinitoare”. Evenimentul va avea loc la sala de pe strada George Coşbuc nr. 251, bloc ITALIAN 1, scara 1, etaj 12, apartament 69 (interfon 69), iar intrarea este liberă, potrivit anunţului de pe pagina de facebook a evenimentului.

"Începutul unei relații de iubire este ceva magic, ne deschide inima și ne trezește sufletul. Dar oare știm întotdeauna ce presupune și ce necesită o relație de cuplu ca ea să fie profundă, stabilă și împlinitoare? În acest sens, vine în ajutor știința milenară Tantra Yoga Ezoterică. Ea ne învață cum putem acționa într-un mod conștient pentru a avea o viață armonioasă și plină de fericire în doi.Aplicând cu perseverență și entuziasm anumite chei operative bazate pe principiile tantrice fundamentale descoperim cum să ne transformăm profund împreună cu ființa iubită și să construim pas cu pas relația minunată pe care ne-o dorim", promite organizatoarea. Atelierul vă poate ajuta să vă îmbunătățiţi modul în care se desfășoară viața de cuplu.

În acest workshop veți descoperi cum să păstraţi vii momentele magice ale începutului unei relații de iubire, cum să mențineţi vie atracția și pasiunea în cuplu. 

Citit 2679 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022 11:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.