Ce caută hoții prin fast-food-urile din Țiglina

Ce caută hoții prin fast-food-urile din Țiglina
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Infractorii continuă să dea târcoale în zone aglomerate din oraș, unde traficul este intens și posibilitatea de a-și face urma rapid dispărută este foarte mare. Spre exemplu, în Țiglina, cartier împânzit cu mici magazine și fast-food-uri.

Dintr-un astfel de local de alimentație publică, a dispărut, zilele trecute, telefonul unui angajat, prins cu servirea clienților și care nu a observat cum un individ îi sustrăgea telefonul mobil, lăsat pe un scaun. A observat abia după ce hoțul a plecat și a sunat la poliție, reușind în același timp să dea singur de urma mobilului, prin intermediul unei aplicații care i-a indicat locația. Însoțit de polițiști, a ajuns la telefon, dar și la hoțul care avea probleme juridice mult mai serioase și pe care, odată cu furtul telefonului, le-a agravat.

"Apelantul, cu ajutorul unei aplicații de găsire a telefonului mobil, s-a deplasat pe strada Traian, din municipiul Galați, la imobilul unde figura că s-ar afla telefonul și a solicitat sprijinul poliției. La adresa indicată, polițiștii au identificat un bărbat de 34 de ani, care, la solicitarea polițiștilor, a predat telefonul mobil sustras. Acesta a fost condus la sediul Secției 2 Poliție în vederea continuării activităților de cercetare, stabilindu-se că, pe numele său, Curtea de Apel Galați a emis, la data de 25.10.2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier, fiind condamnat la 4 ani și 2 luni", a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Telefonul mobil în valoare de 1.000 de lei a ajuns din nou în posesia proprietarului de drept, iar hoțul, în custodia polițiștilor, care, după ce i-au deschis dosar penal pentru furt, l-au predat Biroului Urmăriri. Individul a fost încarcerat în Penitenciarul Galați, unde își va aștepta noua condamnare.

Citit 6876 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Noiembrie 2022 10:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.