Dealerii de canabis de la Costache Negri au fost reținuți în urma unui flagrant

Dealerii de canabis de la Costache Negri au fost reținuți în urma unui flagrant
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Mai mulți tineri dintr-o comună din județul Galați au fost reținuți în urma unui flagrant în cursul căruia unul dintre ei a fost prins în timp ce vindea canabis unui client din oraș.

Tranzacția, care viza vânzarea a cinci grame de muguri, a fost surprinsă de ofițerii de la BCCO pe raza municipiului, cel reținut ințial, dealerul, fiind un tânăr de 28 de ani, din Costache Negri. Acesta nu făcea afaceri de unul singur, aveau să probeze anchetatorii, care au mers imediat, însoțiți de jandarmi, la Costache Negri, unde au percheziționat patru locații.

Alți trei tineri, consăteni cu primul, erau implicați în rețeaua care activa de circa șase luni. 

”Din cercetări a rezultat că, din luna mai 2022 până în prezent, la diferite intervale de timp, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, toți din comuna Costache Negri, ar fi procurat, deținut, transportat și vândut, fără drept, diverse cantități de cannabis. În urma probatoriului administrat în cauză, trei dintre aceștia, printre care bărbatul depistat în flagrant delict și alți doi, de 20, respectiv 28 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore”, a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În urma perchezițiilor, ofițerii BCCO Galați au descoperit și ridicat aproximativ 20 de grame de cannabis și mai multe grindere pentru mărunțit.

Cei trei urmează a fie prezentați Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc și mare risc. 

Citit 1312 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.