Beat-turtă, a intrat în stâlp cu mașina furată

Beat-turtă, a intrat în stâlp cu mașina furată
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un localnic din Foltești s-a ales cu un dosar penal de toată frumusețea în urma unei aventuri soldate cu însemnate pagube materiale. Totul a pornit de la dorința bărbatului de a conduce cu orice preț, în ciuda faptului că nu deținea carnet.

După ce s-a îmbătat, a luat cheile de la mașina surorii sale, fără să-i ceară voie, și a plecat la plimbare prin sat. Nu a mers mult, pentru că pe DJ 242 a pierdut controlul volanului și a intrat în stâlpul de iluminat public din dreptul unei locuințe. Impactul a fost atât de puternic, încât gospodăria cu pricina a rămas fără curent, proprietarul fiind cel care a sunat la poliție să anunțe grozăvia.

La fața locului, polițiștii au găsit mașina avariată, iar lângă ea, pe cel care o condusese. Bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, având o alcoolemie în aerul expirat de 0,81 la mie. Rând pe rând, au ieșit la iveală și faptul că luase mașina fără voia surorii, dar și că nu deținea permis. El este acum cercetat penal pentru că a condus în această stare, dar și pentru furt și distrugere.

Citit 1286 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2022 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.