Și-a pus capăt zilelor în curtea casei

Și-a pus capăt zilelor în curtea casei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un bărbat din județul Galați și-a pus capăt zilelor marți dimineață. Acesta a fost găsit fără suflare într-o anexă a gospodăriei sale chiar de partenera de viață. La fața locului a fost chemată ambulanța, însă manevrele de resuscitare efectuate personalul medical s-au dovedit a fi zadarnice.

Aceștia nu au mai putut decât să declare decesul bărbatului. „În cursul acestei zile, (marți, 22 noiembrie 2022), în jurul orei 10,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au fost sesizați despre faptul că, în aceeași dimineață, un bărbat, de 78 de ani, din localitatea Slobozia Conachi, a fost găsit decedat, într-o anexă a locuinței sale.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma primelor verificări, au stabilit că bărbatul ar fi fost găsit de soția sa, spânzurat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care a intervenit decesul bărbatului”, ne-a declarat comisar șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Județean Galați. Se pare că bărbatul ar fi comis gestul fatal pe fondul unei depresii de care suferea de o perioadă.

 

Citit 3817 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2022 14:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.