Zeci de cereri pentru locuri de parcare, respinse. Cinci zile pentru contestaţii

Zeci de cereri pentru locuri de parcare, respinse. Cinci zile pentru contestaţii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați informează că, în urma verificării dosarelor înregistrate pentru atribuirea unui loc de parcare în Etapa VI - Mazepa I, Țiglina I, Țiglina II, Micro 18 și Micro 21, un număr de 93 de cereri au fost declarate respinse, din care 38 de dosare pentru care solicitanții nu au depus cererea de atribuire însoțită de documentele anexă - condiție de admisibilitate prevăzută de art.10 din Regulament.

Lista cererilor declarate respinse se găsește pe site-ul Primăriei, în secțiunea Parcări de reședință/Anunțuri.

"Solicitanții pot depune contestații în termen de cinci zile lucrătoare de la data anunțului, urmând ca soluționarea acestora și aducerea la cunoștința publică a rezultatelor să se realizeze în termen de cinci zile lucrătoare.

Contestațiile se vor depune pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul Primăriei municipiului Galați, din strada Domnească nr. 54.

Menționăm că o cerere de contestație nu poate avea ca obiect completarea dosarului depus inițial, procedura completării nefiind prevăzută în regulament”, precizează municipalitatea.

Citit 1693 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2022 10:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.