Procurorii DNA descind la Gospodărire Urbană. Suspiciuni de fraude cu abonamente de parcare

Procurorii DNA descind la Gospodărire Urbană. Suspiciuni de fraude cu abonamente de parcare
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
UPDATE ora 13.00: DNA - Structura Centrală a dat publicității primele informații privind scopul descinderilor care au avut loc în această dimineață la sediul Societății de Gospodărire Urbană Galați. Ar fi vorba, se pare, de acordări ilegale de documente care să permită parcarea gratuită. Presupusele fapte s-ar fi petrecut în ultimii patru ani.
 
”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în perioada 2018-2022, în legătură cu acordarea presupus nelegală a unor carduri/legitimații/abonamente gratuite de parcare auto, au precizat reprezentanții DNA.
 

Procurorii DNA au descins la sediul Societății de Gospodărire Urbană în această dimineață pentru a face percheziții în cadrul unui dosar penal al cărui obiect nu a fost încă făcut public de organele de anchetă. 
 
Verificările au fost confirmate de surse din cadrul instituției.
 
”Da a fost o perchezitie, am colaborat si am pus la dispozitie tot ceea ce ne au solicitat organele de control”, ne-a precizat Dragoș Magearu, directorul Societății de Gospodărire Urbană.
 
Mai multe detalii urmează însă să fie făcute publice de Direcția Naționale Anticorupție atunci când împrejurările și rezultatele o vor permite. 
 
Vom reveni cu amănunte.
 
 
Citit 1995 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Decembrie 2022 13:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.