Sediul Consiliului Județean a fost vandalizat de Crăciun

Sediul Consiliului Județean a fost vandalizat de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Prima zi lucrătoare de după Crăciun s-a lăsat cu anchetă la Consiliul Județean Galați. Angajații care s-au întors la serviciu au avut parte de o surpriză pe cât de mare pe atât de neplăcută când au constatat, la venirea la serviciu, că birourile dn noul corp de clădire, aflat în dreapta sediului principal, aveau ușile deschise, iar interioarele erau răvășite. A fost anunțată firma care asigură paza instituței, aceasta solicitând, la rândul ei, sprijinul poliției.

”Întrucât cele sesizate au fost constatate și de echipajul de poliție care s-a deplasat, în cel mai scurt timp, la fața locului, s-a constituit o echipă formată din  polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale, Secției 1 Poliție – Compartiment Investigații Criminale și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Galați, care a efectuat cercetarea la fața locului”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii urmează să stabilească ce s-a întâmplat în weekendul prelungit la sediul CJ, modul și scopul pentru care a fost răscolit sediul. Potrivit unor surse din cadrul instituției, clădirile CJ Galați sunt supravegheate video de firma cu care are încheiat contract de pază, dar pe timp de noapte nu există decât un singur agent care asigură supravegherea fizică pentru toate corpurile de clădire din perimetrul de pe strada Eroilor.

Citit 3733 ori Ultima modificare Marți, 27 Decembrie 2022 13:22

5 comentarii

 • postat de rosca
  Miercuri, 28 Decembrie 2022 08:09
  5.13.200.***
  Buna sa zicem,in zile de repaus nu mai exista ofiter de serviciu in unitate,un serv. de paza,Toata lumea isi ridica primele si pe aici tii drumul.F grav,o porblema in judeti f grava cind se rezolva ,cind -a fi o zi lucratoare.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Doru
  Miercuri, 28 Decembrie 2022 06:04
  95.76.37.***
  Nu mai afisati fotografia aceasta...Este o institutie a statului
  a judetul Galati, efectiv cel care conduce Consiliul Judetean Galati
  se face de rusine!
  Cum este posibil asa ceva? Este strigator la cer sa nu cunosti cele mai elementare
  legi privind arborarea drapelului national.
  Parlamentul României adoptă prezenta LEGE nr.75 din 16 iulie 1994 privind Arborarea drapelului României

  Art. 2. – Drapelul României se arborează în mod permanent:
  a) pe edificiile şi în sediile autorităţilor şi instituţiilor publice;b) la sediul partidelor politice, al sindicatelor, al instituţiilor de învăţământ şi cultură;c) la punctele pentru trecerea frontierei, precum şi la aeroporturile cu trafic internaţional;d) ca pavilion pentru navele de orice fel şi alte ambarcaţiuni ce navighează sub pavilion românesc.

  Art. 8. – În situaţia în care o dată cu drapelul României se arborează şi unul sau mai multe drapele de stat străine, drapelul României se arborează astfel:

  a) când drapelul României se arborează alături de un singur drapel de stat străin, drapelul României se va aşeza în stânga, privind drapelele din faţă;b) când drapelul României se arborează alături de mai multe drapele de stat străine şi numărul drapelelor este impar, drapelul României se va aşeza în mijloc. Dacă numărul drapelelor este par, drapelul României va fi aşezat în stânga drapelului împreună cu care ocupă centrul, privind drapelele din faţă.

  Rusine!
  0
  3
  Raportează
 • postat de teo
  Marți, 27 Decembrie 2022 19:15
  5.14.131.***
  L-au furat pe Fotea
  5
  15
  Raportează
 • postat de O strâmbă întrebare
  Marți, 27 Decembrie 2022 15:45
  109.166.133.***
  O fi trecut Moșul, ceva documente incriminatoare să adune în a lui sac, ''cadouri'' să pună ?
  4
  28
  Raportează
 • postat de un observator
  Marți, 27 Decembrie 2022 13:49
  193.230.156.***
  Este cumva o glumă? Nu este posibil!
  12
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.