Sediul Consiliului Județean a fost vandalizat de Crăciun

Sediul Consiliului Județean a fost vandalizat de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Prima zi lucrătoare de după Crăciun s-a lăsat cu anchetă la Consiliul Județean Galați. Angajații care s-au întors la serviciu au avut parte de o surpriză pe cât de mare pe atât de neplăcută când au constatat, la venirea la serviciu, că birourile dn noul corp de clădire, aflat în dreapta sediului principal, aveau ușile deschise, iar interioarele erau răvășite. A fost anunțată firma care asigură paza instituței, aceasta solicitând, la rândul ei, sprijinul poliției.

”Întrucât cele sesizate au fost constatate și de echipajul de poliție care s-a deplasat, în cel mai scurt timp, la fața locului, s-a constituit o echipă formată din  polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale, Secției 1 Poliție – Compartiment Investigații Criminale și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Galați, care a efectuat cercetarea la fața locului”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii urmează să stabilească ce s-a întâmplat în weekendul prelungit la sediul CJ, modul și scopul pentru care a fost răscolit sediul. Potrivit unor surse din cadrul instituției, clădirile CJ Galați sunt supravegheate video de firma cu care are încheiat contract de pază, dar pe timp de noapte nu există decât un singur agent care asigură supravegherea fizică pentru toate corpurile de clădire din perimetrul de pe strada Eroilor.

Citit 3993 ori Ultima modificare Marți, 27 Decembrie 2022 13:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.