Turmentat la volan, dus cu forța la Psihiatrie

Turmentat la volan, dus cu forța la Psihiatrie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un gălățean, în vârstă de 33 de ani, a ajuns fără voia lui la spital, după ce a fost depistat în trafic, conducând periculos o mașină pe unul dintre cele mai aglomerate străzi din oraș.

Polițiștii l-au tras pe dreapta pe bulevardul Dunărea după ce au observat deplasarea sinuoasă a autoturismului, dar nu s-au putut înțelege cu șoferul aflat într-o stare evidentă de tulburare. La verificarea mașinii, agenții au descoperit o posibilă sursă a stării șoferului, despre care spun că mirosea puternic a băutură.

”Întrucât a fost găsită asupra sa o pungă transparentă, în cantitate de 4,92 grame, ce conținea o substanță vegetală de culoare verde, cu un miros înțepător, a fost condus la sediul Secției 3 Poliție. La sediul unității de poliție, conducătorul auto a început să manifeste un comportament agitat, atât verbal, cât și fizic și, întrucât a refuzat testarea alcoolscopică, a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Galați, unde i-au fost prelevate mostre biologice”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

După ce i-a fost luat sânge în vederea stabilirii prezenței în organism a alcoolului ori a altor substanțe, conducătorul auto a fost dus și internat la Psihiatrie.

Citit 1677 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2023 18:04

1 comentariu

  • postat de Rodax
    Vineri, 06 Ianuarie 2023 06:39
    92.83.34.***
    Sunt mulți ca el pe șosele.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.