Șeful Direcției Regionale Vamale Galați se pensionează

Șeful Direcției Regionale Vamale Galați se pensionează
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Direcția Regională Vamală Galați, care are în subordine birourile vamale din șase județe, va avea, în numai câteva zile, un alt director executiv. Actualul șef al DRV, Mihail Bucur, se pensionează în această săptămână. Conform surselor noastre, ultima sa zi în calitate de șef al Direcției Regionale Vamale Galați este joi, 12 ianuarie 2023, conform unei decizii ministeriale.

Mihail Bucur este unul dintre cei mai longevivi șefi ai DRV Galați, cu mai multe mandate la cârma acestei instituții încă de la începutul anilor ’90. El a mai fost numit, pe diverse perioade, și în alte funcții, cum ar fi cele de director executiv Colectare și de director Servicii Interne în cadrul AJFP Galați, sau cea din cadrul AJFP Vrancea.

Conform acelorași surse, cele mai mari șanse de a fi numit în locul lui Mihail Bucur le are Petrică Munteanu, actualul șef al Biroului Vamal de Frontieră Galați. Acesta a mai fost director executiv al DRV, dar și șef al Biroului Vamal de Frontieră Oancea și director general al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați.

Dacă aceste „calcule ale hârtiei” se păstrează, nu ar fi prima oară când Petrică Munteanu l-ar înlocui în funcția de director executiv al DRV Galați pe Mihail Bucur. Ultima oară, acest lucru s-a întâmplat la sfârșitul lunii octombrie 2020.

Citit 6397 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2023 06:39

2 comentarii

  • postat de macarie banu
    Marți, 10 Ianuarie 2023 13:08
    89.137.225.***
    Inca unul care "s-a descurcat"....credeti ca este usor sa fii doar "dom' derector" 30 de ani?!.....o fi predat carnetul de Partid sau il tine pentru memorii?!...
    0
    0
  • postat de Nelu
    Marți, 10 Ianuarie 2023 11:17
    89.137.224.***
    Daca nu ești Director parcă nu mai ești nimic .
    Săracul ce DRAMA pe capul lui .
    Mare ,mare durere ,după cum e scris am impresia că săracul e discriminat ,batjocorit ,înjosit ,umilit etc .
    Regretul că nu îl pot întineri măcar să mai reia o dată viața de pe la 30 de ani.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.