A plecat de la locul faptei, deși a lovit o persoană

A plecat de la locul faptei, deși a lovit o persoană
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

O femeie de 68 de ani, din Galați, s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați și a solicitat ajutorul medicilor, spunând că a fost lovită de o mașină în timp ce se deplasa pe trotuarul pietonal pe strada Feroviarilor din localitatea de domiciliu. În urma anchetei demarate de polițiști, oamenii legii au stabilit „că un bărbat, cu vârsta de 41 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Feroviarilor, la efectuarea unei manevre de mers înapoi a acroșat-o pe femeia de 68 de ani, după care, a părăsit locul producerii evenimentului rutier, fără să anunțe organele abilitate. Conducătorul auto, depistat de polițiști la ora 16,45 pe raza municipiului Galați, deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost negativ. A fost condus și la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei”, ne-a declarat Ciprian Stoica, inspector șef principal în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 2206 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2023 06:13

3 comentarii

  • postat de CLANTA
    Miercuri, 11 Ianuarie 2023 21:04
    86.124.201.***
    cine spune ca el conducea ???
    0
    0
  • postat de Vali
    Miercuri, 11 Ianuarie 2023 19:16
    86.124.202.***
    Din păcate doamna nu este chiar teafăra....sa ales cu o fractura la umărul drept ce necesita 4 săptămâni de gips .
    Deci mana dreapta imobilizata efectiv devine dependenta de alta persoana pentru aproape toate activitățile ce le făcea înainte de una singura...
    0
    0
  • postat de Unde nu-i cap, vai de picioare.
    Miercuri, 11 Ianuarie 2023 13:08
    109.166.135.***
    Uite, o treabă simplă, se complică pentru șofer cu ,,părăsirea locului accidentului'', deci, pericol de dosar penal în loc de un eveniment simplu de circulație, doamna fiind teafără.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.