Complete de judecată, desființate din cauza lipsei de personal

Complete de judecată, desființate din cauza lipsei de personal
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ca urmare a eliberării din funcție prin pensionare a doi judecători, precum și prin delegarea la Curtea de Apel Galați a unui judecător, începând cu 1 ianuarie 2023 s-au reorganizat completele de judecată din cadrul Secției I civilă și Secției a II-a civilă, cu consecința desființării unor complete de apel, a anunțat conducerea Tribunalului Galați. Astfel, au dispărut din organigramă Completul C6A de pe Secția I civilă și Completul CA CIV II de pe Secția a II-a civilă. 

Astfel, dosarele cu care C6A a fost învestit au fost repartizate ciclic celorlalte patru complete de apel, așa încât în ședința din data de 18 ianuarie 2023 nu se vor efectua acte de procedură, ci se va proceda la acordarea unor noi termene de judecată în ședințele completelor de apel cărora aceste dosare au fost repartizate.

În ceea ce privește dosarele cu care CA CIV II a fost învestit, acestea au fost repartizate ciclic celorlalte două complete de apel, așa încât în ședința din data de 26 ianuarie 2023 nu se vor efectua acte de procedură, ci se va proceda la acordarea unor noi termene de judecată.

Având în vedere aceste aspecte, nu este necesară prezența părților și a reprezentaților acestora, lipsa neatrăgând suspendarea judecării cauzelor.

Citit 1943 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023 11:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.