Americanii au venit să-i pregătească pe infanteriștii gălățeni

Americanii au venit să-i pregătească pe infanteriștii gălățeni
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Soldații americani dislocați la finele anului trecut în Baza Militară de la "Mihail Kogălniceanu" au demarat o sesiune de instruire cu militarii Batalionului 300 Infanterie Mecanizată "Sfântul Andrei" din Galați cu scopul declarat de a-i ajuta să-și perfecționeze tehnicile de luptă și să-și crească capacitățile de cooperare în conformitate cu standardele NATO.

Pregătirea militarilor noștri sub coordonarea americanilor de la Batalionul 1-26 Infanterie al armatei SUA a început deja de o săptămână, anunță Garnizoana Galați. "Militarii americani se vor instrui alături de militarii gălățeni, după un program planificat și adaptat în concordanță cu echipamentele și capabilitățile de care dispun ambele structuri. Scopul instruirii este de a aprofunda și perfecționa tehnicile, tacticile și procedurile de lucru, însușirea caracteristicilor și capacității de luptă generate de echipamentele militare din dotare, precum și creșterea nivelului de interoperabilitate în conformitate cu cerințele NATO", a anunțat comanda Batalionului 300 Infanterie Mecanizată Galați, prin intermediul unui comunicat dat publicității vineri, 20 ianuarie.

Citit 1700 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023 08:02

3 comentarii

  • postat de Coco Jambo ...
    Duminică, 22 Ianuarie 2023 05:35
    108.245.201.***
    Va bazati pe Nato/America ca "bunicu' pe baston" ehe ,,,sa nu care cumva sa aveti dovada .repet .
    Militarii americani pe de alta parte s-au facut de bacanie in Ahh-ganistan.( si mai peste tot)..a fost ca ...valeu mama ...cum le-a ordonat senilul lor ales .
    Chiar credeti ca marilor puteri le pas
    0
    0
  • postat de În fine, tot este bine
    Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023 12:33
    109.166.133.***
    ,,Concordanță cu echipamentele și capabilitățile...'', păi, cam diferă din fotografie, echipamentul fiind diferit, cel puțin la pușcoace, bocanci, mănuși pentru protecția mâinilor și a calibrelor cartușelor-gloanțe folosite. NATO, NATO, dar tot cu Kalașnikov-URSS în dotare, după 33 de ani ?
    0
    0
  • postat de Marius Paraschiv
    Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023 09:01
    109.166.134.***
    ,, militarii americani” nu ,,soldații americani “, soldat e un grad militar și nu sunt numai soldați in armată
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.