S-a furat fasolea de la Cantina de Ajutor Social

S-a furat fasolea de la Cantina de Ajutor Social
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

O nouă spargere la sediul unei instituții publice face obiectul unei anchete a poliției, după ce, săptămâna trecută, hoții au dat iama la Casa de Asigurări de Sănătate.

De data aceasta, vizată a fost Direcția de Asistență Socială din Tecuci, de unde hoții nu au plecat cu mâna goală, cum s-a întâmplat în cazul atacurilor de la instituțiile din municipiul Galați. Polițiștii au constatat că depozitul Cantinei de Ajutor Social, aflat în același imobil cu Direcția, a fost golit de zeci de kilograme de fasole, care, potrivit primelor estimări, ar fi putut "dispărea" pe parcursul a nu mai puțin de patru zile, timp în care niciunul dintre angajații instituției nu a intrat, oficial, în magazie.

"În urma efectuării cercetării la fața locului de către polițiști, s-a stabilit că persoane necunoscute au pătruns în incinta clădirii, pe un geam termopan, care nu prezintă urme de forțare, iar din magazia de alimente ar fi sustras cantitatea de aproximativ 80 de kg de fasole. Valoarea prejudiciului creat este de circa 800 de lei", a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, aceeași faptă pentru care se fac cercetări și pentru spargerile date în ultima perioadă la sediul Apă Canal, al Consiliului Județean și la cel al Casei de Asigurări de Sănătate Galați.

Citit 4044 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 15:06

3 comentarii

  • postat de marr
    Vineri, 03 Februarie 2023 21:58
    86.124.201.***
    Asta suna a Mana de Omu' Locului/angajat .
    " geam termopan, care nu prezintă urme de forțare " - adica lasat deschis din interior . Stia si unde e magazia de alimente , si ce sa fure ...
    0
    0
  • postat de Gogu
    Vineri, 03 Februarie 2023 11:17
    213.233.103.***
    Șunca din fasole o delapidase deja domn derector....
    0
    0
  • postat de BGPL
    Vineri, 03 Februarie 2023 05:29
    108.245.201.***
    Rau ati mai ajuns ....wtf .
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.