„Harap Alb” se joacă din nou la „Gulliver”

„Harap Alb” se joacă din nou la „Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spectacolul ”Harap Alb play again” se va juca duminică, 19 februarie, de la ora 11,00, la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”. Pentru că tinerii au nevoie și merită un spectacol pe placul și pe înțelesul lor, în ton cu vremurile, cu tehnologia, cu exigențele și așteptărilor lor, la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, Harap Alb, basmul cool(t) al lui Creangă se transformă într-un captivant quest din universul digital al jocurilor pe calculator.

Pornind de la filonul epic rescris și reinterpretat de Daniel Chirilă, cunoscuta poveste capătă valențe nebănuite, în viziunea artistică inedită și surprinzătoare a regizorului și coregrafului Ștefan Lupu, în colaborare cu Teodora Velescu. Spectacolul se bucură şi de coloană sonoră originală, creată cu măiestrie de Adrian Nour.

Talente - mai mult sau mai puțin ascunse - dezvăluie toți Supereroii basmului și întreaga pleiadă de personaje din spectacol, caracterizate de profundă expresivitate și vivacitate, impresionant interpretate de: Adrian Nour, Andrei Midişan, Andrei Ciugulea, Miruna Dobrotă, Ramona Păuc, Nicoleta Miru, Valeria Taban, Cosmin Cosma, Gina Geru, Eduard Șișu, Andrei Dombrovschi şi Ciprian Brașoveanu.

Citit 5768 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2023 08:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.