Spectacol gălățean la „Vedeta familiei”, pe TVR1

Spectacol gălățean la „Vedeta familiei”, pe TVR1
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O fi sâmbătă 1 aprilie, dar nu-i nicio păcăleală! Va fi spectacol gălățean, așa cum numai gașca „Voces” - formată din elevii profesoarei de canto Monica Măciuceanu - știe să facă! Unde? Pe TVR1, de la ora 9,30, la „Vedeta familiei”, un talent-show dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. La ediția de sâmbătă, una dintre protagonistele competiției va fi gălățeanca Timeea Bostan - „Bițu” pentru prieteni.

E drept, „Bițu” nu-i singura vedetă a familiei Bostan. Sora ei mai mare, Adina Bostan, e deja un nume cunoscut din concursurile tv și din festivaluri de muzică, despre care ați putut citi în ziarul „Viața liberă”. Pe amândouă le veți putea descoperi la „Vedeta familiei”. Iar profesoara lor de canto, Monica Măciuceanu, vă promite muzică bună și distracție: „Bostănici” în acțiune și gașca „Voces” acolo, pentru ele!

Revenind la Timeea, trebuie să aflați cel mai recent trofeu câștigat - Premiul Special al Juriului FICCO - Festivalul Internațional de Canto „Cezar Ouatu”. FICCO este recunoscută drept una dintre cele mai dificile competiții muzicale. Din 150 de participanți de anul acesta, n-au fost aleși decât câte zece finaliști pe categorie! Ca să vă faceți o idee, aflați că la categoria 10-13 ani, din 60 de concurenți, au rămas zece finaliști, dintre care cinci sunt elevi ai Monicăi Măciuceanu. Iar eleva ei Isabel Puiu a primit, ex-aequo, Premiul FICCO canto muzică ușoară la această categorie.

Merită spus că Școala de Canto „Voces” a fost remarcată în mod special de către unul dintre membrii juriului - Bogdan Negroiu, liderul trupei „El Negro”, care i-a dedicat o postare specială pe Facebook: ”Școala de Muzică de la Galați - Măciuceanu Monica extraordinar de buni, wow! Pentru că ziceam «buni de la Galați», am suplimentat cu un premiu lista câștigătorilor FICCO 2023. O înregistrare gratis în studioul nostru pentru Timeea Bostan - Premiul Special al Juriului”.

 

Citit 1190 ori Ultima modificare Duminică, 02 Aprilie 2023 10:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.