Chioșcul VL din Țiglina 1, mascat de frigidere

Chioșcul VL din Țiglina 1, mascat de frigidere
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Dacă aveți drum prin Țiglina 1 sau locuiți în zonă și obișnuiți să vă cumpărați ziarele sau revistele preferate de la chioșcul din stația de autobuz, nu vă panicați! Magazinul nostru nu a dispărut, suntem tot acolo și funcționăm după programul normal, numai că este posibil să ne localizați mai greu. Asta pentru că nu mai suntem chiar atât de vizibili, intrarea în magazin, calea de acces folosită de regulă până acum de clienți, nu mai poate fi observată cu ușurință și, deocamdată, este mai greu utilizabilă, din pricina unui... frigider. Combina destinată păstrării la rece a băuturilor răcoritoare nu ne aparține, fiind amplasată la limita dintre spațiile comerciale de către noul nostru vecin, care și-a deschis, de câteva zile, o consignație. Spațiul comun care deservește ambele intrări, a chioșcului ”Vieții libere” și a magazinului, a fost astfel obturat de tânărul întreprinzător, care a înțeles să își scoată marfa cât mai în față, în dorința probabilă și legitimă de a atrage clienți. Nu s-a gândit, probabil, că, la fel ca în orice economie de piață, și ”megieșul” de care îl desparte un perete are nevoie să fie și cât de cât vizibil, și accesibil. Pentru că reclama rămâne sufletul comerțului, iar negustorii n-ar trebui să se priveze reciproc de ea, mai ales când stăpânesc afaceri diferite. Până se vor lămuri lucrurile despre cum ar trebui să se conviețuiască civilizat în afaceri, îi asigurăm pe cititorii noștri că noi vom rămâne acolo și că le vom livra în continuare produsele preferate și la ghișeu, și în incintă, atunci când situația o va permite.

Citit 6250 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Iunie 2023 17:10

6 comentarii

  • postat de Talaba Bratoi
    Joi, 22 Iunie 2023 16:05
    86.124.202.***
    Ce bine ar fi daca va masca si epava din Mazepa zona Potcoava (rusinea Moldovei nu numai a Galatiului)
    0
    0
  • postat de comunismul
    Joi, 22 Iunie 2023 16:04
    5.13.162.***
    pai da asta-i rezultatul de dupa 1989! ca na am vrut libertate! libertate de asta asa sigur nu am vrut!
    0
    0
  • postat de Alexandru
    Joi, 22 Iunie 2023 09:10
    80.24.237.***
    Ca multi altii, am mai fost si eu pe afara dar nu am vazut pe nicaieri tiganeala asta cu chioscuri (pentru bilete, ziare, tigari, paine samd) tipica anilor de dupa revolutie. O perioada de timp au fost foarte bune si erau ca o oaza de "libertate". Dar totusi consider ca ar trebui sa schimbam putin c
    0
    0
  • postat de Irmy
    Joi, 22 Iunie 2023 08:43
    37.251.221.***
    Nu se sesizează din oficiu nicio instituție în acest sens?! Unde sunt polițiștii locali care au leafa bunicică sau nu văd asemenea erori din mașinile,, speed'' pe care le folosesc...?!
    La fel sunt pe trotuare și expuse cât se poate de mult în afara magazinului diverse produse, chiar și acelea de l
    0
    0
  • postat de Daniela
    Miercuri, 21 Iunie 2023 22:13
    5.14.138.***
    Azi la ora 15 am trecut pe la magazinul cu vitrina afara și i-am menționat vânzătoarei că e pusă aiurea vitrina de nici nu se vede că e magazin acolo.zici că e continuarea primului magazin.Spunea că nu se pot înțelege cu cei de la VL. Eu va propun sa vă organizați,înțelegeți pentru că nici ei nu se
    0
    0
  • postat de Popovici
    Miercuri, 21 Iunie 2023 19:23
    5.14.145.***
    Dacă plătește licență stradala pentru amplasare care e problema? De ce nu ii propuneți sa va vanda presa, cine cumpăra o apa, o cafea, mai repede ar cumpăra și o revista, un ziar.. Eu cumpăr ziarul dumneavoastră de la un chioșc de pe lângă parcul Viva.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.