Șofer amenințat cu cuțitul de un pieton beat, pe o stradă din Galați (VIDEO)
Foto: Captura video IJJ Galați

Șofer amenințat cu cuțitul de un pieton beat, pe o stradă din Galați (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Scene ireale s-au petrecut pe o stradă din Țiglina 1 în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, când un conducător auto s-a trezit cu cuțitul la gât după ce a încercat să evite un accident.

Bărbatul conducea pe strada Saturn, în jurul orei 23,00, când un individ aflat sub influența alcoolului i-a apărut brusc în față, încercând să traverseze printr-un loc nepermis. Șoferul ar fi oprit brusc ca să evite coliziunea și în momentul în care i-a atras atenția pietonului să fie mai atent, acesta a sărit la el cu cuțitul, amenințându-l prin geamul deschis. Ceilalți șoferi martori la incident au sunat la 112 și au chemat poliția, în zona fiind direcționat un echipaj de jandarmi. Nici șoferul amenințat și nici pietonul înarmat nu au mai fost găsiți la fața locului, acesta din urmă fiind însă depistat rapid, în stația de autobuz, în timp ce se urca într-un mijloc de transport în comun.

 ”Pe baza indicațiilor primite de la bărbatul care a făcut sesizarea, jandarmii au observat în stația de autobuz din Țiglina 1 un bărbat care la vederea forțelor de ordine a încercat să se urce într-un autobuz care pleca din stație. Persoana în cauză a fost coborâtă din mijlocul de transport în comun, iar în urma controlului corporal prevenitiv asupra acesteia, prins de curea, la spate, a fost găsit un briceag cu lama de 10 centimetri și lungimea totală de 20 centimetri, despre care acesta susține că îl avea asupra sa pentru a ”tăia un salam, o pâine””, a explicat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați.

Ca să își justifice gestul, individul, în vârstă de 32 de ani, a susținut că a fost provocat de șoferul care l-a apostrofat și că, simțindu-se amenințat, a scos cuțitul ca să se apere, amenințând la rândul lui. Jandarmii au deschis un dosar penal pentru amenințare, cercetările fiind continuate de poliție în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul.

Media

Citit 1808 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 August 2023 10:45

3 comentarii

  • postat de marr
    Sâmbătă, 19 August 2023 22:54
    86.124.202.***
    Semne bune 'anii are' . Revin vremurile 'bune' de alta data cand Galatiul vuia de legendele Cutitarilor de Cartier .
    Cum zicea Miclovan ..."uite si la asta , cutit . cutit, ma , cutit "
    0
    0
  • postat de Ha, ha
    Sâmbătă, 19 August 2023 19:25
    5.13.133.***
    ,,Paine si salam,, , de aia se poarta cutit la spate , la brau , toti bombardierii maninca pine si salam si le trebuie cutit lung.
    0
    0
  • postat de Gigel
    Sâmbătă, 19 August 2023 15:18
    5.13.211.***
    Tara de oameni cu drepturi. Doar drepturi...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.