Incident tehnic la rețeaua de gaze de la intersecția Traian cu Instrucției. Clienți de pe cinci străzi, afectați

Incident tehnic la rețeaua de gaze de la intersecția Traian cu Instrucției. Clienți de pe cinci străzi, afectați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Distrigaz Sud Rețele informează că, în urma unui incident tehnic rezultat în urma intervenției efectuate asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale amplasat la intersecția străzilor Traian și Instrucției din localitatea Galați, a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în respectiva zonă astăzi, 23 august, începând cu ora 11:30.

„De această întrerupere sunt afectați un număr de 247 de clienți casnici și non-casnici situați pe străzile: Arhipelag, Falezei, Romulus, Roșiori și Traian. Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi, 23 august, până în ora 17:00”, se arată într-un comunicat remis redacției noastre de Distrigaz Sud Rețele.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale, menționează compania.

Citit 876 ori Ultima modificare Miercuri, 23 August 2023 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.