S-au desemnat câştigătorii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, la sediul redacţiei, a avut loc tragerea la sorţi pentru tombola organizată de Agro-Dunărea, pe baza biletelor de intrare de la târgul de antichităţi. Peste 2.000 de bilete au participat la tragerea la sorţi, doar patru dintre ele fiind norocoase.

Premiul cel mare - o minge de fotbal semnată de jucătorii echipei Oţelul Galaţi, liderul la zi al Ligii I, şi de managerul clubului, Marius Stan - va ajunge la domnul Paul Chirică (biletul nr. 15228). Domnul Chirică va primi mingea chiar din partea domnului Marius Stan.

Valeria Belciug (biletul nr. 14746) a fost la târgul de antichităţi, a completat biletul de intrare şi l-a depus în urnă. Norocul i-a surâs şi va avea de acum înainte în casă un vas decorativ neorenascentist.

Şi Gabriela Arhip (biletul nr. 15565) a fost interesată de antichităţi, aşa că de acum înainte se va putea lăuda prietenilor cu minunatul ceainic suflat cu argint, model italian, câştigat în urma tragerii la sorţi.

Ultimul premiu, dar nu şi cel cu valoarea cea mai mică, un sfeşnic de bronz gravat, din perioada interbelică, va ajunge în casa Mărioarei Zaharia (biletul nr. 14948).

Premierea va avea loc vineri, la sediul redacţiei Viaţa liberă, din strada Domnească nr. 68, la ora 12,00. Îi rugăm pe toţi câştigătorii să fie punctuali.

Citit 873 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.