Gașcă înarmată, prinsă după o răfuială eșuată

Gașcă înarmată, prinsă după o răfuială eșuată
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Mai mulți tineri care susțineau că erau pregătiți de o răfuială cu un grup rival au fost depistați în timp ce se urcau într-o mașină în care se aflau mai multe arme albe, pregătite pentru confruntare.

Flagrantul a fost făcut pe strada Poșta Veche, la o casă în care grupul de tineri a fost văzut intrând de către echipajul aflat în patrulare. Prezența suspectă a indivizilor în acea locație și la acea oră târzie i-a făcut pe jandarmi să insiste asupra motivului pentru care grupul a intrat în casă și a ieșit după numai un sfert de oră.

"Jandarmii au observat cum grupul de persoane iese din curtea casei și intenționează să se urce într-un autoturism pentru a pleca din zonă. Jandarmii i-au oprit, iar la controlul vehiculului au găsit două macete cu lungimi diferite și un briceag, despre care au declarat că nu le aparțin. Din declarațiile verbale ale ocupanților mașinii, toți cu vârste între 17 și 22 ani, a reieșit faptul că aceștia au plecat din cartierul Micro 19 cu intenția de a-l ajuta pe vărul unuia dintre ei, deoarece fusese amenințat de un alt grup. Întrucât nu s-au întâlnit cu grupul rival, aceștia au decis să plece spre casă", a precizat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.

Armele și grupul de tineri au ajuns însă la Secția 5 Poliție, unde se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port ilegal de arme albe.

Citit 1672 ori Ultima modificare Joi, 31 August 2023 18:05

3 comentarii

  • postat de Eugen Alimanescu
    Joi, 31 August 2023 21:30
    89.137.138.***
    Pe timpul raposatului nimeni nu avea curaj sa miste in fata Militiei si jandarmilor! Era autoritate ! Acum dupa cum vedeti borfasii se bat cu jandarmii si politia ceea ce nu e bine deloc. Sa fie restabilita autoritatea si ordinea! Fac ordine in 24 ore daca ajung la conducerea IPJ
    0
    0
  • postat de Gigel
    Joi, 31 August 2023 21:24
    5.13.128.***
    Toti boschetarii si fomistii vor respect si se uita urat daca le trece o musca in zbor prin fata si se cred mari interlopi. La ocna cu bila la picior ar trebui dar e cu drepturile infractorilor ca e cu ue .
    0
    0
  • postat de Nicusor
    Joi, 31 August 2023 20:20
    5.13.144.***
    La munca tot asa SE MOBILIZEAZA ??? Totusi, parca era mai bine pe timpul raposatului. Acum nu ai siguranta pe timpul zilei, noaptea nu mai vorbim, indiferent de loc, zona.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.