Conferința Națională de Oncologie Ginecologică și Urologică - ediția a doua

Conferința Națională de Oncologie Ginecologică și Urologică - ediția a doua
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Joi, 7 septembrie 2023, a început la Galați cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale de Oncologie Ginecologică și Urologică, tema aleasă pentru acest an fiind „Noi orizonturi în tratamentul multidisciplinar al cancerelor ginecologice și urologice”.

În cadrul acestui eveniment, organizat de către Facultatea de Medicină și Farmacie Galați, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Societatea Română de Radioterapie, Societatea Română de Fizică Medicală, Colegiul Medicilor Galați, Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Galați și OAMGMAMR, specialiștii și-au propus extinderea ariilor de dezbatere, pentru a acoperi o sferă mai largă de teme referitoare la diagnosticul și tratamentul cancerelor ginecologice și urologice.

La prezidiu s-au aflat rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, coordonatorul conferinței, prof. dr. Laura Rebegea, președinții de onoare ai conferinței prof. dr. Rodica Anghel și prof. dr. Aurel Nechita, precum și președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, unul dintre susținătorii actului medical din Galați.

Au participat medici de diferite specialități, oncologi, radioterapeuți, ginecologi, urologi, chirurgi, anatomo-patologi, radiologi, fizicieni medicali, psihoterapeuți, medici de familie precum și toți profesioniștii implicați în managementul complex al acestor patologii, toți profesioniști dedicați și preocupați în permanență să-și împărtășească experiențele și să disemineze informațiile legate de progresele realizate într-o manieră fără precedent din domeniul oncologiei medicale, al radioterapiei și al fizicii medicale.

Manifestarea este cu participare internațională și se desfășoară în perioada 7 - 9 septembrie 2023.

Citit 1409 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Septembrie 2023 11:48

1 comentariu

  • postat de Cfr
    Sâmbătă, 09 Septembrie 2023 08:05
    93.122.248.***
    A fost invitat si trenul de București?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.