150 de jandarmi sunt pe străzi în acest weekend

150 de jandarmi sunt pe străzi în acest weekend
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Manifestările religioase, sportive și culturale din acest sfârșit de săptămână vor scoate în stradă forțe sporite de ordine. Peste 150 de jandarmi au fost mobilizați să asigure ordinea publică la evenimente anunțate în municipiul Galați și în județ. Pentru că cele mai mari aglomerări se anunță în câteva comune unde comunitățile sărbătoresc ziua localităților, ce mai mare concentrare va fi în mediul rural.

Astfel, în data de 8 septembrie, echipajele de jandarmi cunt concentrate la Hramul Mănăstirii Gologanu, cât și la zilele comunelor Corni, Munteni, Cosmești și Brănești.

Sâmbătă, 9 septembrie, forțele de ordine se vor concentra la meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a dintre Unirea Braniștea CS Sporting Liești, cât și la zilele comunei Braniștea.

Duminică, 10 septembrie, militarii vor fi prezenți în comuna Ivești, la Festivalul vinului, la evenimentul Bike Works, organizat în municipiul Galați, cât și la concertul formației Hippie Band, organizat în Grădina Publică.

”În acest context, sfătuim cetățenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare, să nu își lase bagajele nesupravegheate, să acorde o atenție deosebită copiilor, în cazul în care sunt însoțiți de aceștia, deoarece se pot rătăci cu ușurință, iar pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanților la toate manifestările publice să respecte indicațiile forțelor de ordine, cât și cele ale organizatorilor, referitoare la ora de închidere a manifestării publice”, au punctat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Citit 2175 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.