Un viitor preot din Galaţi a întors toate scaunele la „Vocea României” (VIDEO)
Foto: Pro TV

Un viitor preot din Galaţi a întors toate scaunele la „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Îmbrăcat în sutană, interpretând dumnezeieşte melodia „Hallelujah”, gălăţeanul Adrian Ilie Galbinu a întors toate scaunele la „Vocea României”, vineri seara, la Pro Tv. Lupta pentru vocea lui a fost aprigă. Pe rând, Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Theo Rose şi-au întors scaunele, revendicându-l în echipele lor. Gălăţeanul l-a ales antrenor pe Smiley.

Originar din comuna Drăgăneşti, judeţul Galaţi, Adrian Galbinu are 22 de ani şi este student la Teologie în Bucureşti. După cum a mărturisit, a început să cânte la biserică încă de când era în clasa a VI-a.

Vocea şi interpretarea lui i-au surprins pe membrii juriului. Primul care s-a întors a fost Smiley, care nu şi-a putut ascunde uimirea văzându-l îmbrăcat în reverendă. Până la finalul piesei, viitorul preot a reușit să întoarcă toate scaunele juriului.

Totuși, Tudor Chirilă a avut un as în mânecă și i-a pus pe mut pe Horia Brenciu și Theo Rose, pentru a avea mai multe posibilități de a-l convinge pe Adrian să vină în echipa lui: „E foarte important că în acest sezon există acest buton, ca să am și eu parte de liniște”, a spus Tudor.

„Și eu am cântat la Biserică atunci când eram mic, în seara asta ai cântat așa curat, nu aveam cum să mă întorc. Nu am avut niciodată un om îmbrăcat în straie preoțești la "Vocea României". Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea, ești o voce cu care vreau să lucrez”, a spus Smiley.

Momentele nostime au început atunci când Theo Rose și Horia Brenciu au jucat mima pentru a-l convinge pe Adrian să aleagă echipa lor.

În final, Adrian a ales să meargă mai departe alături de Smiley.

Puteţi viziona aici momentul lui Adrian Ilie Galbinu la "Vocea României".

Merită spus că în 2021, Adrian Galbinu a primit patru "Da-uri" cu interpretarea magistrală a celebrei „O sole mio”, la „Românii au talent”, moment despre care aţi putut citi în ziarul „Viaţa liberă”.

Citit 10349 ori Ultima modificare Vineri, 08 Septembrie 2023 23:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.