Moment magistral, oferit de un gălăţean la "Românii au talent" (VIDEO)

Moment magistral, oferit de un gălăţean la "Românii au talent" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cu interpretarea magistrală a celebrei „O sole mio”, gălăţeanul Adrian Ilie Galbinu a ridicat de pe scaune juriul „Românii au talent”, ca să-l aplaude. Student la Facultatea de Teologie, Adrian îşi doreşte o carieră muzicală.

„În satul în care am copilărit eu, preoţii erau foarte sufletişti. În fiecare duminică, la slujbă îi ajutam în altar şi mi-au arătat calea aceasta”, a mărturisit tânărul. Acum, însă, îşi doreşte să cânte, chiar dacă părinţii şi-ar dori să îl vadă slujind în biserică. Convins că „Românii au talent” poate fi o rampă de lansare, Adrian a oferit un moment de excepţie pe scena Pro Tv.

„Superb! Absolut superb”, a exclamat Andi Moisescu, în timpul interpretării gălăţeanului, presărată cu ropote de aplauze ale publicului.

Andra, Alexandra Dinu, Florin Călinescu şi Andi Moisescu s-au ridicat de pe scaune pentru a-l aplauda aşa cum merita.

„Mi-a plăcut! Multă forţă, dar acolo unde era nevoie, şi multă căldură! Şi pe alocuri, către finalul strofei, puţină grabă! Simte muzica! Ai cu ce să cânţi! Ai voce, ai putere, ai forţă, ai căldură, oferă-le cu drag fără să te grăbeşti! Lasă-ne să ne bucurăm de fiecare notă pe care o cânţi”, la îndemnat Andra.

Gălăţeanul s-a calificat în etapa următoare a concursului cu patru "Da-uri".

Citit 1648 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Aprilie 2021 22:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.