Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu, un fenomen la „Vocea României”
Foto: Pro TV

Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu, un fenomen la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

După viitorul preot Adrian Ilie Galbinu, o gălăţeancă în vârstă de 19 ani a făcut, vineri noaptea, spectacol la prima ediţie a noului sezon „Vocea României” - Alexandra Căpitănescu. „Cred că am urmărit cu toţii apariţia unui fenomen excepţional în muzica românească!”, a exclamat Theo Rose, la finalul interpretării gălăţencei.

Alexandra Căpitănescu are 19 ani, este gălăţeancă, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică din Bucureşti, fiind interesată de medicina nucleară. Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, are și o pasiune puternică pentru muzică.

Vocea ei i-a făcut pe Tudor Chirilă și pe Irina Rimes să-şi întoarcă scaunele chiar din primele secunde ale melodiei. Aceștia au fost urmați de Smiley, dar și de echipa Horia Brenciu & Theo Rose. Astfel, bătălia s-a purtat între toți antrenorii, care și-au dorit să o convingă pe Alexandra să ia decizia potrivită şi să vină în echipele lor.

„Știi ce m-a uimit? Concentrarea ta absolut extraordinară și schimbarea dramatică, efectiv, din final. Ai avut un personaj asumat, un moment coregrafic coerent, părea că orice mișcare este ştiută, studiată, dar şi cu multă improvizaţie… Dincolo de asta, ar fi fost de ajuns și cum ai cântat. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

„Cred că ești un artist înnăscut! Mi-aş dori să am şansa să lucrez cu tine, să te am în echipa mea”, i-a spus Smiley.

Alexandra a ales să meargă mai departe alături de Tudor Chirilă.

Puteţi viziona aici momentul Alexandrei Căpitănescu la „Vocea României

Citit 6261 ori Ultima modificare Vineri, 15 Septembrie 2023 02:42

1 comentariu

  • postat de ion
    Sâmbătă, 09 Septembrie 2023 18:23
    86.124.200.***
    Tudor Chirila si-a luat o FINALISTA
    0
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.