O șoferiță a rănit patru persoane într-o depășire

O șoferiță a rănit patru persoane într-o depășire
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un accident în urma căruia patru persoane, dintre care doi minori, au ajuns la spital, a avut loc, miercuri după-amiază, în satul Odaia Manolache, din comuna Vânători.

S-a întâmplat într-o intersecție din localitate, unde două vehicule s-au ciocnit pe fondul unei "neînțelegeri" între șoferi. Mai exact, un bărbat de 47 de ani, din Vânători, aflat la volanul unuia dintre vehicule, a vrut să vireze la stânga, în momentul în care a ajuns în intersecție. Intenția sa nu ar fi fost foarte clară pentru o șoferiță de 28 de ani, care venea din spate și care s-a grăbit să îl depășească exact în momentul în care făcea virajul.

În urma impactului, șoferița și alte trei persoane din mașina sa au fost rănite. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, care le-au preluat și le-au dus la spital. "Au fost rănite patru persoane, toate aflate în cel de-al doilea autoturism. Este vorba de conducătoarea auto, o altă femeie, de 38 de ani, un minor, cu vârsta de zece ani, și o minoră, cu vârsta de nouă luni. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri și efectuării de investigații medicale de specialitate", a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool, au stabilit polițiștii, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili toate circumstanțele care au contribuit la producerea acestui accident.

Citit 2015 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2023 18:04

1 comentariu

  • postat de Ursus
    Vineri, 15 Septembrie 2023 07:34
    193.231.148.***
    Articolul nu precizeaza ceva important. Cel care a virat la stanga SEMNALIZA? Ca nu prea se mai poarta, sau, dintre cei care o fac, peste 50% incep sa semnalizeze cand trag de volan la stanga sau la dreapta (cei 50 de metri din lege au ramas o poveste...).
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.