Pensia, oportunitate, nu povară - dezbatere la „Viața liberă”

Pensia, oportunitate, nu povară - dezbatere la „Viața liberă”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Astăzi, 20 septembrie, începând cu ora 15,00, la sediul redacției „Viața liberă” din strada Domnească nr. 68 are loc o nouă dezbatere, a treia, din seria celor inițiate pentru a discuta probleme actuale ale Galațiului și ale gălățenilor. De data aceasta, la discuție au fost invitați și vor participa Neculai Zburlea, directorul executiv adjunct al Casei Județene de Pensii Galați, Tinca Șerban, economist, vicepreședinte CARP Galați, prof. Ghiță Nazare, redactor șef al revistei „Armonii de toamnă” a CARP, și inginerul Mihai Buruiană, director tehnic al CARP Galați. Ne propunem să abordăm subiecte de interes pentru această categorie de gălățeni, atât în ceea ce privește cuantumul pensiilor, accesul la posibilități de împrumut, cât și la modalități de petrecere activă a timpului liber, astfel încât pensia să fie o oportunitate, nu o povară.

Citit 903 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2023 21:26

1 comentariu

  • postat de cetățean pensionar.
    Miercuri, 20 Septembrie 2023 11:12
    5.13.202.***
    Mai puțină gargară și mai multă treabă,eu unul nu mă simt reprezentat de aceste personaje și nu simt că ar fi făcut ceva pt, mine și pensionarii din Galați.
    Ar fi oportună o discuție pe pensiile speciale și modalitatea lor de eliminare,și acordarea pensiilor pe principiul contributivității.
    0
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.