Numele șefului AJFP, "inserat" din greșeală pe mii de notificări

Numele șefului AJFP, "inserat" din greșeală pe mii de notificări
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La sfârșitul săptămânii trecute, "Viața liberă" a publicat articolul "Șeful Fiscului din Galați, persoană de contact pentru mii de gălățeni", în care scriam că numele șefului AJFP Galați, Cristian Mirică, apare ca "persoană de contact" pentru câteva mii de contribuabili care au primit notificări de plată. "În mod logic, o persoană de contact ar trebui să fie cineva la care ai acces mai ușor decât la altele, telefonic, prin e-mail sau cu prezență fizică (...), nu una la care să fii nevoit să aștepți luni de zile ca să intri în audiență", menționam în articolul respectiv.

Înainte de publicarea articolului, am solicitat și un punct de vedere al AJFP Galați, răspuns care a venit, însă, abia luni. Potrivit documentului primit, scrierea numelui șefului instituției pe notificările trimise a fost cauzată de o eroare tehnică.

"Notificările privind nedepunerea la termen a declarației de impunere au fost comunicate contribuabililor prin unitatea de imprimerie rapidă și, din cauza unei erori tehnice, a fost inserat la rubrica persoană de contact domnul Cristian Mirică, șeful de Administrație de la AJFP Galați. Acest aspect nu a împiedicat acordarea de asistență contribuabililor și soluționarea problemelor acestora de către inspectorii de specialitate și, astfel, toți contribuabilii notificați și care s-au adresat AJFP Galați au primit informații cu privire la aspectele ce au condus la emiterea și transmiterea notificărilor", se precizează în răspunsul adresat "Vieții libere" de AJFP Galați.

Citit 1115 ori Ultima modificare Marți, 26 Septembrie 2023 00:07

1 comentariu

  • postat de Nicusor
    Marți, 26 Septembrie 2023 09:00
    5.13.163.***
    DE CE nu ati asteptat raspunsul si apoi sa publicati articolul sub ce forma vreati in momentul in care aveati raspunsurile celor 2 tabere ? NU cred ca si acest comentariu o sa il publicati pentru ca DERANJEAZA.
    0
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.