Bărbat bătut în mijlocul străzii

Bărbat bătut în mijlocul străzii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean a fost bătut alaltăieri, pe strada Bucureştii Noi. El a fost internat la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi, iar medicii i-au pus diagnosticul de comoţie cerebrală şi  traumatism cerebral minor.

Un teren, doi pretendenţi

Agresorii se aflau într-un conflict mai vechi cu victima. Mărul discordiei este un teren, situat pe aceeaşi stradă, pe care ambele părţi îl revendică. „Ieri, la 16.30, cei doi au sărit pe mine. Erau în jur de zece, însă doar  doi au venit să mă bată.

Unul dintre ei a scos un briceag şi a vrut să mă înjunghie. Când a văzut că nu reuşeşte, a luat un pietroi mai mare şi, după ce m-a trântit la pământ, a vrut să-mi dea cu el în cap. Noroc că a intervenit soţia mea şi nu m-a putut lovi”, ne-a povestit bărbatul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Cristina Tatulici, ne-a spus: „Pe fondul unei neînţelegeri mai vechi, care face obiectul unui dosar aflat pe rol la Judecătoria Galaţi, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost bătut de doi agresori, care sunt cercetaţi acum de poliţiştii de la Secţia 2m pentru săvârşirea infracţiunii de lovire.”

Tot victima ne-a mai spus că a mai avut trei procese cu agresorii şi că le-a câştigat pe toate: „Alaltăieri am fost la Secţia 2 de Poliţie ca să depun o nouă reclamaţie. Au venit după mine în secţie şi m-au ameninţat că mă omoară, dacă nu retrag plângerea.”

Vecinii sunt speriaţi şi nu vor să vorbească

Pe strada Bucureştii Noi nu am găsit aproape pe nimeni care să vrea să discute cu noi despre cele întâmplate. Oamenii sunt şi ei speriaţi de ceea ce li s-ar putea întâmpla dacă vorbesc.

Bărbatul bătut a fost externat ieri. După ce îşi va scoate certificatul medico-legal, ne-a spus că îi va acţiona în instanţă pe bătăuşi.

Citit 1671 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.