Garda Națională de Mediu confirmă informațiile din „Viața liberă”

Garda Națională de Mediu confirmă informațiile din „Viața liberă”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În articolul „Sorin Dănăilă nu mai este comisar-șef al Gărzii de Mediu Galați”, publicat de „Viața liberă” în data de 13 octombrie, informam despre schimbarea produsă la șefia Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Galați. În articol anunțam eliberarea din funcție a lui Sorin Dănăilă și că în locul său a fost delegată, temporar, Liliana Cornea.  

Răspunsul oficial solicitat, pe 12 octombrie, Gărzii Naționale de Mediu cu privire la acest subiect a venit șase zile mai târziu. Potrivit acestuia, în data de 10 octombrie 2023, lui Sorin Dănăilă i-a încetat exercitarea funcției cu caracter temporar de comisar-șef la Comisariatul Județean Galați al Gărzii Naționale de Mediu, pe care a îndeplinit-o timp de 6 luni. De la aceeași dată, „atribuțiile și responsabilitățile funcției publice de conducere de comisar-șef al Comisariatului Județean Galați i-au fost delegate parțial doamnei Cornea Liliana Silvia, pentru o perioadă de maximum șase luni”, se arată în răspunsul Gărzii Naționale de Mediu.

Citit 3808 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Octombrie 2023 15:48

1 comentariu

  • postat de magis
    Joi, 19 Octombrie 2023 12:19
    89.121.200.***
    Pai, ramine cum am stabilit: "Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor" si "Corb la corb nu-si scoate ochii". Adica, mai explicit, Garda de Mediu Galati = fix-pix degeaba.
    0
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.