Sechestrată și bătută de propriul soț

Sechestrată și bătută de propriul soț
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un bărbat dintr-o comună gălățeană a fost reținut de poliție, după ce și-a lovit și sechestrat soția care se afla acasă la mama sa. Acum bărbatul se află în arest, fiind reținut pe bază de ordonanță și urmează să fie prezentat procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor  în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Fapta bărbatului bătăuș a fost adusă la cunoștința oamenilor legii chiar de către soția acestuia care a cerut ajutor, pe 19 octombrie, când s-a adresat polițiștilor de la postul de poliție din comuna Bălăbănești, județul Galați.  Aceasta a declarat că soțul ei ar fi venit la domiciliul mamei sale, din satul Ciureștii Noi. Pentru a evita un scandal, victima a urcat în autoturismul soțului, pentru a discuta cu acesta, însă între cei doi ar fi izbucnit un conflict, ulterior, soțul lovind-o de mai multe ori. Deși femeia l-a rugat pe bărbat să oprească autoturismul, acesta a refuzat, așa că femeia a deschis portiera dreapta față si a sărit din mers. Bărbatul a oprit autoturismul și a mers după consoarta sa, pe care a urcat-o cu forța în mașină, lăsând-o ulterior pe aceasta la domiciliul mamei sale. Potrivit polițiștilor, femeia avea toate motivele să-i fie frică de soț.

„În urma cercetărilor efectuate a reieșit că, anterior, bărbatul ar mai fi amenințat-o pe soția sa, fapt ce i-ar fi creat acesteia o stare de temere. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, violență în familie și lipsire de libertate. În cauză a fost emis și un ordin de protecție provizoriu. La data de 20 octombrie 2023, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, iar, în cursul zilei de astăzi, (21 octombrie, n.r) va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii de măsuri legale”, ne-a declarat comisar șef Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Citit 2003 ori Ultima modificare Duminică, 22 Octombrie 2023 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.